Arrangementer

Chas. E. Vinhandel holder løbende forskellige arrangementer og smagninger i vores butik i Risskov. Det kan både være smagninger af vin, spiritus, specialiteter eller andet. Dato og tidspunkt for de forskellige arrangementer vil altid være at finde her på hjemmesiden.

Hyggelig og uformel stemning

Uanset om det er en vinsmagning, en romsmagning eller en helt tredje ting, gør vi altid vore bedste for en oplevelse i hyggelige og trygge rammer – smagningerne foregår i vores hyggelige vinkælder, oftest stående i en afslappet atmosfære. Der er ved vores smagninger oftest lagt op til spændende vinøse oplevelser, som man sjældent stabler på benene derhjemme.

Derudover arrangerer vi også vinsmagninger og temaaftener, ofte afholdt på en af byens gode restauranter, hvor vi smager på spændende vin og spiritus.

Individuelle smagninger

Chas. E. tilbyder naturligvis også vinsmagninger og andre arrangementer for firmaer, foreninger eller andre lukkede grupper. Vi kan arrangere en smagning fuldstændigt efter dine ønsker, eller vi kan stå for hele arrangementet fra ide til udførelse.
Kontakt os gerne for yderligere information, fremsendelse af et uforpligtende tilbud eller blot en snak om mulighederne – kun fantasien sætter grænser.

Stort og småt, om gammelt og nyt

Meld Dem endelig til vores nyhedsbrev og modtag alt det nye - om alt det gamle.

De vil også modtage invitationer omkring øl-, vin- og whiskysmagning.

En gang imellem vil der også komme anbefalinger og tilbud på nogle af de specialiteter, som vi allerbedst kan lide.


Tilmeld nyhedsbrev

* skal udfyldes
Tilmelding (Interesser)