Betal med MobilePay

Vista Alegre Vintage Port 2001

Denne Vintage Port er fra høståret 2001. Portvinsinstituttet giver kun tilladelse til produktion af Vintage Port i gode årgange og fra de bedste marker. Denne Vintage produceres af druer fra Dourodalens højest beliggende A-mark.

Gode anmeldelser
GULD ved “INTERNATIONAL WINE AND SPIRIT COMPETITION”
GULD ved “WINE MASTERS CHALLENGE”
Port Wine Trophy ved “INTERNATIONAL WINE AND SPIRIT COMPETITION”

Vintage

Vintage Port er en portvin fra ét enkelt høstår, som altid er lagret i 2-3 år, hvorefter den er tappet på flaske ufiltreret. Herefter bør vinen drikkes ung eller gammel. Det er en vin som gennemgår en utrolig udvikling under flaskelagringen. De fleste årgange skal helst ligge i kælderen 20-30 år fra høståret, og nogle årgange skal lagres endnu længere.

Serverings-TIPS

Vintage Port bør altid dekanteres før servering, idet der vil være bundfald i flasken, afhængigt af hvor gammel vinen er. Jo ældre, jo mere depot samler der sig i flasken. Serveringstemperaturen kan diskuteres afhængigt af vinens alder, men vi anbefaler at temperaturen ikke overstiger 15 grader. Server Vintage Port af store vinglas.

Vinen er en perfekt ledsager til kraftige modne oste, men naturligvis også til en mangfoldighed af søde desserter, herunder kager, valnøddetærte eller chokoladekage. En køling ung Vintage Port vil også være en sikker vinder til et godt stykke rødt oksekød med en kraftig pebersauce.

Husk: Vintage Port skal drikke samme aften. Når vinen er åbnet og dekanteret kan den ikke gemmes.

Yderligere information

399,00 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

Denne Vintage Port er fra høståret 2001. Portvinsinstituttet giver kun tilladelse til produktion af Vintage Port i gode årgange og fra de bedste marker. Denne Vintage produceres af druer fra Dourodalens højest beliggende A-mark.

Gode anmeldelser
GULD ved “INTERNATIONAL WINE AND SPIRIT COMPETITION”
GULD ved “WINE MASTERS CHALLENGE”
Port Wine Trophy ved “INTERNATIONAL WINE AND SPIRIT COMPETITION”

Vintage

Vintage Port er en portvin fra ét enkelt høstår, som altid er lagret i 2-3 år, hvorefter den er tappet på flaske ufiltreret. Herefter bør vinen drikkes ung eller gammel. Det er en vin som gennemgår en utrolig udvikling under flaskelagringen. De fleste årgange skal helst ligge i kælderen 20-30 år fra høståret, og nogle årgange skal lagres endnu længere.

Serverings-TIPS

Vintage Port bør altid dekanteres før servering, idet der vil være bundfald i flasken, afhængigt af hvor gammel vinen er. Jo ældre, jo mere depot samler der sig i flasken. Serveringstemperaturen kan diskuteres afhængigt af vinens alder, men vi anbefaler at temperaturen ikke overstiger 15 grader. Server Vintage Port af store vinglas.

Vinen er en perfekt ledsager til kraftige modne oste, men naturligvis også til en mangfoldighed af søde desserter, herunder kager, valnøddetærte eller chokoladekage. En køling ung Vintage Port vil også være en sikker vinder til et godt stykke rødt oksekød med en kraftig pebersauce.

Husk: Vintage Port skal drikke samme aften. Når vinen er åbnet og dekanteret kan den ikke gemmes.

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop

      Søg efter vin, spiritus, specialiteter og gaver

      Er du fyldt 18 år?

      Da det her på siden er muligt at købe alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle.