Beskrivelse
Normindia Gin Pamplemousse overrasker med sin smag og friskhed. Denne nye opskrift er resultatet af en udblødning af 8 aromatiske botanicals i 12 dage i fransk hvedealkohol: enebær, appelsiner, grapefrugtskal, koriander, nelliker, ingefær, kanel og æble (Normindias signatur).
Resultatet af udblødningen med grapefrugtskaler destilleres igen for at give det en endnu frugtigere dimension. En proces, der tydeligt sætter citrusfrugter i fokus!
Vi råder dig til at prøve det i en gin og tonic for at blive overrasket over dets smukke noter af grapefrugt.
Normindia fremstilles og destilleres på Domaine du Coquerel, som er et familieejet hus, der trækker tråde helt tilbage til den tidlige del af det 20. århundrede. Familien og huset er allermest kendt for dets Pommeau samt deres Calvados. Begge drikke, der er baseret på æble. Nu har familien valgt at kaste sig over gin – og det er bestemt med en rød tråd til det æble, der binder hele produktionen sammen.
Selve idéen om en gin stammer dog helt tilbage til 1937, hvor familien begyndte at udvikle deres egen opskrift på gin og hvor de blandt andet fandt inspiration i en gammel familiebog dateret fra 1765 kaldet “La Chymie du Goût et de l’Odorat” indeholdende en opskrift på enebærdestillat, som var elsket af Louis XV – konge af Frankrig .