Beskrivelse
Duval-Leroys ”Fleur de Champagne” Premier Cru fremstilles af 65-80% Chardonnay og 20-35% Pinot Noir. Druerne er fra Côte des Blancs, Montagne de Reims og Grande Vallée de la Marne områderne, fra Grands og Premières Crus marker med en gennemsnitlig rating på 95%. Kun mosten fra første pres (”le cuvée) anvendes. Efter alkoholgæring og 2. gæringen i flasken lagres den i 30 måneder på gæren i Duval-Leroy’s imponerende kældre, ”Crayeres”, der er hugget ud i kalkklipperne. Her er temeperaturen året rundt 10 – 11 grader. Fleur de Champagne Premier Cru imponerer med sin fine ”mousse” og sine klingende rene Chardonnay dominerede aromaer af moden, cremet og blomstrende frugt. Smagen er elegant, frisk og balanceret. En top Champagne, der er perfekt til aperitif, skaldyr eller retter med de fineste lyse fisketyper.