Beskrivelse
Fabrice Gasniers oldefar grundlagde familiens gård med 3 ha vinstokke i begyndelsen af det 20. århundrede. I 1966 konverterede Jacky Gasnier, Fabrices far, domænet til 100 % vinmonokultur og tilplantede parceller, der hidtil kun havde været benyttet til græs og korn.
I dag har fjerde generation, Fabrice Gasnier og hans kone Sandrine, 27 ha, som for størstedelens vedkommende er med gamle Cabernet Franc-stokke, som er plantet på forskellige jord kombinationer af kridt, grus, sand og ler i og omkring landsbyen Cravant-lès-Côteaux.
Fabrice begyndte at arbejde med sin far ved høsten i 1990 og startede i 2000 med at omdanne domænet til økologisk dyrkning. Snart derefter begyndte han at indføre principper for biodynamisk vindyrkning. I 2009 blev Domaine Gasnier certificeret biodynamisk. Samme år fik domænet sin debut i La Revue du Vin de France årlige klassificering af de bedste vine i Frankrig.
Fabrice’ vine har en flot dyb farve med en ekstrem ekstraktion med et rustik men samtidig et elegante udtryk, med en tydelig struktur. Han får det bedste frem i cabernet franc-druen, og hans vine er mere traditionelle end eksperimenterende.