John Tybring
Vejen mod vin- og spiritusbranchen startede tidligt. Nok en del tidligere end den gør for de fleste. Som rundt regnet et årig fik John et par dråber kirsebærvin på en sukkerknald når han ikke ville sove eller var for urolig. En helt igennem strålende idé fra Olde moderen – og det virkede. Så godt, at John faktisk har haft et roligt gemyt siden.
Den officielle start i vinbranchen var tilbage i 1992 – hvilket står lysende klart på baggrund af den legendariske EM-triumf i fodbold. Der er røget lidt vin igennem glasset siden da, afholdt rigtigt mange smagninger og der er besøgt mange vinkældre i det meste af verden.
Den personlige smag er ret åben. Det er for så vidt ligegyldigt om vinen er fra Spanien, Frankrig eller Argentina etc. Bare det er vellavet og velsmagende – med en vis forkærlighed for små/mindre familieejede vinhuse.
Så i John’s glas kan der sagtens findes en god vin fra Etna, USA, Champagne eller…. Gerne med god mad til.