Specialiteter & firmagaver

Spændende specialiteter er, og har altid været, en del af forretningens profil. Dette til trods for den øgede konkurrence på området.
Det betyder bare, at vi må oppe os yderligere og finde nye produkter - gerne fra små dygtige producenter og leverandører.
Eksempler på dette er blandt andet luksussalt fra Mallorca, håndlavede chips fra Yorkshire, BBQ sauce fra USA, spændende varianter af nødder, krydderier, nougat fra Sydafrika, chokolade, Confit de Canard, Foie Gras og meget, meget mere.

Noget til alle

Husk også at vi laver spændende gavekasser eller gavekurve med specialiteter – evt. kombineret med vin, øl, eller hvad du har lyst til at give eller få. I vores firmagaver, gavekurve og lignende, er det ikke kun  vin, rom eller andre klassikere, der er i spil - du kan også få blandet en gave med diverse spiritus, lækre delikatesser, specialøl, chokolade eller andet fra vores alsidige sortiment af specialiteter i høj kvalitet. ligeledes har vi et stort, interessant og anderledes udbud af førsteklasses cigarer og andre tobaksvarer.
Vi leverer alle vores gaver og har altid en leveringssikkerhed - hvis vi har en aftale om et leveringstidspunkt, kan du renge med, at vi overholder det.

For en firmagave eller anden gaveløsning, kan du altid give os et kald for råd og bestilling, ligesom du altid kan slå et smut forbi vores hyggelig og spændende butik i Ryesgade i Aarhus.

Bone Suckin´ Sauce


USA´s bedste BBQ saucer, krydderiblandinger, sennep og forrygende salsa.  
 
Det traditionsrige familiefirma Ford´s Gourmet Foods i North Carolina (USA) og deres Bone Suckin´ produkter er enhver grillmesters drøm. Alle de anmelderroste produkter er lavet af 100% naturlige råvarer uden tilsætningsstoffer, smagsforstærkere og konseveringsstoffer. 
 
Den klassiske tomatbaserede BBQ sauce har vundet et utal af priser og det samme gælder mange af de øvrige produkter. Fremragende til al slags grill både som marinade og som sauce/tilbehør.
 


Pris: fra kr. 49,00 pr. glas


Se flere varianter og få yderligere inspiration her:

 

Yorkshire chips, 100g

- En glad kartoffel!

Verdensklasse chips lavet af gode engelske kartofler som dyrkes tæt på forbrikken. Chipsene steges i 100% ren solsikkeolie og smages til med naturlige ingredienser, uden brug af diverse tilsætningsstoffer og kunstige smagsforstærkere. 

Vælg mellem flere varianter,


Pris: kr. 39,50 pr. ds.

 

Wine Nuts

- Byens bedste nødder!


Disse "Jumbo Peanuts" er med 100% sikkerhed byens bedste nødder!
De er langt over dobbelt så store som andre peanuts. Og så er de ristet i jordnøddeolie, salt, sukker, kryderier og intet andet. 

De smager himmelsk!


Pris pr dåse: Kr. 72,00

Polynesisk Vanille

Husk, at vi har den bedste vanille - ganske enkelt uundværlig !

Bruges til is, kager, syltning .......uhhhmm

Pakket enkeltvis i vakuum.

kr. 59,00 pr. stk.

Terraliva XV oliven olie 50 cl


Valgt i 2006 som en af verdens 10 bedste olier.
Mester i olivenolieproduktion indenfor sin kategori - Fruttato Intenso.

SOL-pris 2005 & 2006.
Biologisk produceret af kun én sort: Tonda Iblea.

Fra Sicilien DOP Monte Iblei, en underregion af Monte Lauro.

100 % ekstra jomfru olivenolie. 


Pris: Kr. 339,00 pr. fl.


 Vi har også et NYHEDSBREV. Det sender vi dog ikke ud med duer, selvom vi gerne ville.