Diverse spiritus

Som det også er gældende indenfor vores udvælgelse af vin, smager vi på rigtigt meget spiritus, for at vælge det helt rigtige.
Vi har naturligvis et stort sortiment indenfor klassikere som Cognac, Whisky og Rom. Desuden har vi også en lille forkærlighed for at finde spændende og måske lidt ”skæve” produkter indenfor både stærkere spiritus samt likør.

Derfor vil vi altid være leveringsdygtige i en flaske spændende spiritus, uanset om man vælger den klassiske eller går efter det lidt mere utraditionelle.

Husk også, at vi hver måned har 1 til 2 ”månedens spiritus” på et godt tilbud !!

Til de nysgerrige kan vi ofte trække en lille smagsprøve frem fra ”gemmerne” under disken.

Greenalls Bloom
Premium London Dry Gin 70 cl
 


Bloom Premium London Dry Gin bliver produceret af det berømte G&J Greenall destilleri der ligger i Warrington, England. Bloom Gin har sit særpræg fra kamilleblomst, pomelofrugt og kaprifolie.

Det er en utrolig frisk gin med tydelige blomsterduft nuancer, let sødlig honning karakter og friske soltørrede citrus frugter. Alt i alt en meget harmonisk oplevelse !! Prøv den ren eller som ledsager i en Dry Martini.


Pris: Kr. 329,00 pr. fl.


Monkey 47 Gin 47 % - 0,5 L


Monkey 47 – Schwarzwald Dry Gin opnår sin unikke smag fra intet mindre end 47 forskellige håndplukkede duft og smagsgivende ingredienser.

Duften og smagen er fyldt med tydelig enebær, sprøde og æteriske citrusolier, sødmefulde blomster, tranebær, peber og andre mørke kryddertoner. Det hele samlet i en uovertruffen balance og kompleksitet.


Pris: Kr. 385,00 pr. fl.

 

 
Ardbeg 10 år, 46% 

- En vaskeægte Islay.
 


Ardbeg ligger på den sydlige del af øen Islay ved byen Port Ellen. Distilleriet er grudlagt i 1815 og har produceret whisky siden, dog afbrudt af en kortvarig lukning fra 1981 til 1989. I 1996 lukkes distilleriet igen for efterfølgende at blive opkøbt af Glenmorangie i 1997 og Ardbeg bliver derefter kåret til "årets distilleri" i 1998.

Efterfølgende er det nærmest "væltet" ind med diverse priser og anerkendelser. - bl.a. har Jim Murray tildelt Ardbeg 10 hele 97 point.
 
I denne whisky findes et forholdsvis højt indhold af fenoler, som stammer fra tørverygning. Whiskyen er således præget af en stærk røget fremtoning - med en sød, salt og krydret eftersmag.

Denne whisky er derfor også for mange whiskydrikkere indbegrebet af hvordan en god røget whisky bør smage.
 

Pris: kr. 449,00 pr. fl.

 
 

Grappa Berta

- Fra hjertet af Piemonte

I hjertet af Piemontes bakker, hvor vinområderne Langhe og Monferrato mødes, startede Paolo Berta i 1947 et destilleri der med tiden, i kraft af hårdt arbejde, talent og visioner er blevet eksponent for den elegante og raffinerede grappa af højeste kvalitet.


Flere varianter.
 

Pris: Kr. 298,00 pr. fl.

 
St. Etienne Agricole
Martinique Blanc 50%

- Den perfekte bund i cocktails

Saint Etienne Rhum Blanc er den eneste rom i verden, der gradvist bliver reduceret i alkohol. Rommen bliver fortyndet fra 70% til 50% over en periode på 2 år.

Denne rom's finesse, elegance og rene sukkerrørssmag er virkelig udenfor normen. Netop de 50%, giver en fantastisk fylde og karakter i en hvilken som helst Romcocktail!
 
Hvis du vil prøve hvad hvid rom burde smage af, så skal du prøve Saint Etienne Rhum Blanc !

 

Normalpris: Kr. 199,- pr. fl.

 
 

Segura Viudas, Cava Brut Reserva

- Et enestående godt køb

Brut Reserva fremstilles af 50 % Macabeo, 15 % Xarel-lo og 35 % Parellada og lagres mellem to og tre år inden frigivelsen. I glasset en fremragende CAVA med en lys strågul farve og en raffineret og delikat duft.

Smagen er fyldig, tør og med masser af karakter og en fin blød mousse. Perfekt som aperitif, receptionsvin, som gennemgående vin til frokosten eller middagen. Server i høje slanke flûtes ved 7-8 grader.

Mere information kan findes her.


Pris:kr. 99,00 pr. fl.

 Vi har også et NYHEDSBREV. Det sender vi dog ikke ud med duer, selvom vi gerne ville.